LAD OS LAVE EN NY HJEMMESIDE TIL DIG!

– BASERET PÅ DINE BEHOV OG PASSER TIL DIN IDENTITET

ONE STOP SHOP!

Stor nok til alle opgaverlille – lille nok til at have personlig kontakt

Den 360 graders løsning til din websites online synlighed

Vores primære kunder er små virksomheder, der ikke har budgettet til at ansætte online reklamebureauer, men har brug for at være synlige alligevel. Her kommer Virtual DNA ind i billedet – på grund af vores simple virksomheds struktur uden dyre faste omkostninger, er vi i stand til at konkurrere på pris og tilbyde det kvalitetsarbejde, du netop står og søger.

Vi er her for at hjælpe dig med alle tænkelige aspekter og udarbejder gerne skræddersyet site efter netop dine behov. Om dette er et skræddersyet website/hjemmeside (consistency), en online markedsførings kampagne, skabe det indhold du drømmer om, er vi din partner, så du er på forkant med det konkurrenceprægede marked. Online synlighed er altafgørende og vi er de rette til at hjælpe dig med at blive set.

Forstærk din online identitet

Lad os hjælpe dig med at lave en webside/hjemmeside baseret på dine behov, et/en webside/hjemmeside, der er responsiv og optimeret til tablets og mobiltelefoner. Lav din egen online identitet, så det repræsenterer hvad din virksomhed handler om, på den bedste mulige måde.

Vi levere en fuldt funktions dygtig webside/hjemmeside hvor du vil have 100% kontrol over at redigere sitet når du ønsker. Vi lære dig at vedligeholde hjemmesiden, for at minimere yderlige fremtidige omkostninger.

Forøg din online synlighed ved at forbedre din hjemmesides SEO

Når vi siger øget online synlighed, mener vi at du skal forrest i køen. Vi vil have dig til at være synlig, der hvor folk leder efter din type ydelse. Vi vil starte med at analysere din hjemmeside med SEO i tankerne. Herefter tilbyder vi dig en implementerings strategi, der vil forbedre din placering på Google og andre søgemaskiner.

Snak med dine kunder – gennem sociale medier

Har din virksomhed en profil på de sociale medier? Her kan Virtual DNA også hjælpe med opsætning af dine sociale media profiler, design heraf, og ikke mindst skabe den rette sociale media strategi. Vi gør dette så det endelige resultat matcher din online identitet. Vi hjælper dig med at opbygge en base af følgere, men kun relevante, der passer til din virksomhed

Læs mere om vores sociale media løsninger her!

Tal til dit marked – gennem video, animation og foto

Billeder siger mere end tusind ord, men i dag er videoer faktisk den mest effektive måde at få dit budskab ud til kunderne. Virtual DNA kan hjælpe med videoproduktion, animationsvideoer, produktbilleder eller blot super billeder til din hjemmeside.

Læs mere her!

VIDEO

Video indhold er blevet denne genrations Tv reklamer. Tv reklamer var uden tvivl den mes effektive måde at nå ud til folket på. Dette faktum har ændret sig til at online video reklamer gennem de sociale medier er vejen at gå. Mange virksomheder er gået over til online video reklamer baseret på en målrettet strategi for at nå så mange kunder som muligt.

 

 

BILLEDER

Ifølge Nilsen Norman Group, ”Brugeren er meget opmærksomme på billeder og andre illustrationer der indeholder relevant information, men de lægger ikke mærke til “fluffy” billeder der bliver brugt til at ”jazz-up” hjemmesiden.

Dette betyder at billeder der er på hjemmesiden skal være relateret direkte til dig eller til hjemmesiden. – så hvis du skal købe billeder skal du vælge varsomt.

 

i

PRINT

Alt materiale er en del af den samme organisme. – alf hvad du får lavet på print skal hænge sammen med din hjemmeside. Vi har stor erfaring med at designe printede medier, uanset om det er visitkort, en brochure eller en kæmpe banner, så kan vi klare det!

ANIMATION

Ved at bruge animationer, kan du forklare meget komplekse ting super nemt. Hvis du skal bruge en video på mange sprog, gøres det nemt med en video og flere lydspor. Ej at forglemme, så gør det dit produkt nemt og sjovt for folk at bruge. Alle kan relatere til humor.

 

Contact us!

Virtual DNA

Tlf + 45 29 91 77 82

gk@virtualdna.dk

1 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This