SEO analyse og optimering

Website struktur, interne arkitektur & andre centrale analyser.

Optimer nu!

Tiltræk den rigtige form for trafik til dit website, og øg dermed dit salg!

 

At have en smuk og veldesignet hjemmeside uden SEO, AdWords eller social medier strategi. Er lige som at skive og printe en bog uden at udgive den

 

 

 

SEO Hjemmeside analyse

Du har måske en god hjemmeside, men hjemmesiden vises ikke, når du søger efter den på google, eller siden er rangeret meget langt nede i Google-resultaterne. Virtual DNA kan hurtigt se på nøgle tiltag såsom:

 • Din OnPage kode struktur < title>
 • < h1 > tag synkronicitet
 • Meta beskrivelse
 • < h2> og <h3 > tags,<img > filnavne og attributter,
 • RichMedia (såsom video )
 • Filnavne samt udskrifter.  

Vi Analyser også din hjemmesides hastighed, som har øget relevans i forhold til SERP, som sideindlæsnings faktor da det nu er en faktor i Googles algoritme. De fleste af os kan relaterer til, at jo længere hjemmesider tager at indlæse, jo mere sandsynligt er det at vi navigerer væk.

Hvad er det, vi så gør ved din hjemmeside?

Når vi analysere dine hjemmesides struktur, interne arkitektur, back-links & andre centrale elementer, finder vi ud af, om det er optimeret til aktuelle SEO standarder. På baggrund af resultaterne, vil vi lave en handlingsplan, så din hjemmeside bliver mere optimeret og dermed også googles første side materiale.

SEO analyse

Når vi foretager en SEO hjemmeside analyse, starter vi med at se på SEO markedet og dets relaterede faktorer som:

 • Søgeordsanalyse
 • Søgevolumen
 • Søgeord konkurrence og standard SEO tjekliste.
 • Hvordan forretningsprofil udseende over internettet.

Konkurrence analyse :

Som en del af SEO -analyse ser vi på følgende:

 • Det marked, du opererer i
 • Hvordan ser konkurrenterne ud Hvad tager det for at få jer op til toppen (1-3 plads)
 • Det er det mindste du kan gøre, for at kunne konkurrere efter klik.

På baggrund af analysen, foreslår vi en strategi / handlingsplan for at forbedre websiden.

Tekst forbedringer:

Hvis vi kan se, at der er behov for forbedringer i tekst eller et behov for at sende artikler ud for at opbygge forhold til link-building, kan vi outsourcet denne opgave for dig, eller give dig de relevante søgeord der skal medtages i redigeret tekst. Hvis du arbejder på et begrænset budget, kan du spare penge ved at skrive 80% af tekst selv, og så færdigøre vi det for dig.

Teknisk baggrund:

Vi her hos Virtual DNA er uddannet i Multimediadesign og IT – med fokus på database og struktur. Så hvis din hjemmeside har behov for justeringer, omarrangering i layout, ændre skrifttyper og farver, kan vi også hjælpe dig med det.

Målrettet arbejde:

Med klart fokus på indhold, og søgeord, er du som virksomhed mere tilbøjelige til at øge trafikken og tiltrække den rigtige form for trafik til dit hjemmeside

Spar tid og penge, kontakte os på Virtual DNA.

Hjemmeside SEO optimering (Search engine optimization)

Forbedrer din hjemmeside mod Google eller brugeroplevelsen( UX ). Virtual DNA tilbyder dig den erfaring og know-how til forandring for at skabe de gode resultater for dig og din virksomhed. I fuld samarbejde med dig får vi skabt de resultater du ønsker. Hvis du, ligesom os også elsker data, giver vi dig månedlige analyser, rapportering om synlighed, så udførelsen af hjemmesiden (consistency)/ kampagnen kan knyttes tilbage til din SEO investering. Hvis du mener, at din hjemmeside (consistency)skal optimeres, vil vi gerne i fællesskab se på det. (se gerne mere under analysepakken ovenfor), På grundlag af dette tilbud får du en handlingsplan til en god pris. Kontakt os gerne for flere oplysninger.

Hvis du, ligesom os også elsker data, giver vi dig månedlige analyser, rapportering om synlighed, så udførelsen af hjemmesiden kampagnen kan knyttes tilbage til din SEO investering. Hvis du mener, at din hjemmeside skal optimeres, vil vi gerne i fællesskab se på det. (se gerne mere under analysepakken ovenfor), På grundlag af dette tilbud får du en handlingsplan til en god pris. Kontakt os gerne for flere oplysninger. (Link)

Kontakt os gerne for flere oplysninger.

VIDEO

Video indhold er blevet denne genrations Tv reklamer. Tv reklamer var uden tvivl den mes effektive måde at nå ud til folket på. Dette faktum har ændret sig til at online video reklamer gennem de sociale medier er vejen at gå. Mange virksomheder er gået over til online video reklamer baseret på en målrettet strategi for at nå så mange kunder som muligt.

 

 

BILLEDER

Ifølge Nilsen Norman Group, ”Brugeren er meget opmærksomme på billeder og andre illustrationer der indeholder relevant information, men de lægger ikke mærke til “fluffy” billeder der bliver brugt til at ”jazz-up” hjemmesiden.

Dette betyder at billeder der er på hjemmesiden skal være relateret direkte til dig eller til hjemmesiden. – så hvis du skal købe billeder skal du vælge varsomt.

 

PRINT

Alt materiale er en del af den samme organisme. – alf hvad du får lavet på print skal hænge sammen med din hjemmeside. Vi har stor erfaring med at designe printede medier, uanset om det er visitkort, en brochure eller en kæmpe banner, så kan vi klare det!

ANIMATION

Ved at bruge animationer, kan du forklare meget komplekse ting super nemt. Hvis du skal bruge en video på mange sprog, gøres det nemt med en video og flere lydspor. Ej at forglemme, så gør det dit produkt nemt og sjovt for folk at bruge. Alle kan relatere til humor.

 

Kontakt os!

Virtual DNA

Tlf + 45 29 91 77 82

gk@virtualdna.dk

11 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This