Social Media Strategi

Social media strategi og profiler der matcher din identit

Aktivere dine kunder

Du skal ikke bare samle på dem som fodboldkort

Social medie strategi

Facebook, YouTube / Vimeo, LinkedIn Instagram også lige det der Twitter. Bruger din virksomhed disse værktøjer for at opnå vækst og merindtjening på bundlinjen? Hvordan kommunikerer du med dine kunder? Lader du dem vide alt hvad din virksomhed kan tilbyde?

Hvis Sociale medier, anvendes korrekt og klogt kan de virkelig øge kundetilfredsheden og i sidste ende skabe meromsætning. Virtual DNA hjælper gerne med at få analyseret jeres behov. Vi giver jer svar på hvilke platforme I bør fokusere jeres tid og energi på. Vi udarbejder de relevante sociale medier profiler for netop jeres virksomhed, og matcher det med jeres overordnede virksomhedsstrategi.

Vi sørger for at profilerne matcher jeres nuværende virksomheds identitet, og at alle profiler er forbundet korrekte.

Facebook

 • 1,4 milliarder brugere
 • 47% af alle internet brugere er på Facebook
 • 4,5 milliarder likes hverdag

Twtter

 • Der er 284 millioner aktive brugere
 • 88% af Twitters brugere er på mobilen
 • 500 millioner tweets hver dag

Google+

 • Google+ kostede over en halv milliard at designe og udvikle
 • 363 millioner brugere
 • +1 kanppen bliver brugt 5 milliarder gange om dagen

LinkedIn

 • LinkedIn har 347 millioner registreret brugere
 • Deres totale indkomst i 2014 var 643$ million (det var en stigning på 44%)
 • Der er 39 millioner studerende og kandidater på LinkedIn

Pinterest

 • 80% af Pintrests brugere er kvinder
 • 70 millioner brugere på Pinterest
 • 88% køber de produkter som de har gemt

Flere sociale media fakta

 • Viber har over 200 millioner brugere
 • Der er 639 millioner brugere på Qzone (Kina)
 • 600 millioner brugere på Whatsapp
 • Facebook Messenger har mere end 500 millioner brugere
 • Wechat er dem lige i hælene med 468 millioner brugere (Kina)

Engagere med de Social Medier

Lyt til dine fans, opbyg relationer og få øget kendskabet til dine produkter og tjenester med en god social medie strategi og profil. Vi har hos Virtual DNA erfaring i at skabe sociale medier profiler til mindre virksomheder og organisation. Se hvem vi bl.a. tidligere har arbejdet med og hvad de siger om Virtual DNA. Det er vigtigt at få mest muligt ud af din markedsføring indsats, især hvis du arbejder med begrænset budget. With our help you can create and optimize your Facebook page and make it professional with using professional design and setup, applications and legal facebook competitions.

Sociale medie profiler

Der er mange muligheder for social marketing. De mest almindelige sociale medieplatforme i dag er Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, LinkedIn og blogs.

Med vores hjælp kan du oprette og optimere din Facebook-side og gøre det professionelt. Du får opsat sider med professionelt design, anvendelige hjælpe programmer og lovlige Facebook konkurrencer der alt sammen kan assistere til at øge omsætningen for din virksomhed.

Vi kan også hjælpe med opsætning af din twitter, youtube og LinkedIn–profil. Vi vil selvfølgelig få alle kanalerne til at matche din virksomheds identitet.(Hvis du allerede nu tænker at i jeres lille virksomhed ikke har nogen overordnede retningslinjer angående firmaet identitet og brand, hjælper vi dig selvfølgelig også her)

Analyse og forståelse af data er en stor del af det vi arbejder med og dermed naturligvis også det vi kan hjælpe dig med. Anvendelse af indbyggede analyse systemer som Facebook Indblik og analysesystemer som Google Analytics, kan vi let assistere dig med. Dette indblik vil give dig et effektivt marketingsvåben som skal hjælpe din virksomhed til vækst i fremtiden.

Kontakt Virtual DNA og kom rigtig fra start.

 

Facebook sider  Virtual DNA har hjulpet med at lavet

VIDEO

Video indhold er blevet denne genrations Tv reklamer. Tv reklamer var uden tvivl den mes effektive måde at nå ud til folket på. Dette faktum har ændret sig til at online video reklamer gennem de sociale medier er vejen at gå. Mange virksomheder er gået over til online video reklamer baseret på en målrettet strategi for at nå så mange kunder som muligt.

 

 

BILLEDER

Ifølge Nilsen Norman Group, ”Brugeren er meget opmærksomme på billeder og andre illustrationer der indeholder relevant information, men de lægger ikke mærke til “fluffy” billeder der bliver brugt til at ”jazz-up” hjemmesiden.

Dette betyder at billeder der er på hjemmesiden skal være relateret direkte til dig eller til hjemmesiden. – så hvis du skal købe billeder skal du vælge varsomt.

 

PRINT

Alt materiale er en del af den samme organisme. – alf hvad du får lavet på print skal hænge sammen med din hjemmeside. Vi har stor erfaring med at designe printede medier, uanset om det er visitkort, en brochure eller en kæmpe banner, så kan vi klare det!

ANIMATION

Ved at bruge animationer, kan du forklare meget komplekse ting super nemt. Hvis du skal bruge en video på mange sprog, gøres det nemt med en video og flere lydspor. Ej at forglemme, så gør det dit produkt nemt og sjovt for folk at bruge. Alle kan relatere til humor.

 

Kontakt os!

Virtual DNA

Tlf + 45 29 91 77 82

gk@virtualdna.dk

12 + 9 =

Pin It on Pinterest

Share This