Design for all users

Bruger oplevelser

”Evnen til at simplificere betyder, man eliminere det unødvendige så det nødvendig kan kommunikere”

Hans Hofmann

DESIGN

“A lot of what we are doing is getting design out of the way.”

– Jonathan Ive

En dårlig hjemmeside er ligesom et fladt dæk

– Du kan ikke komme nogen steder med minder du skifter den

Lad os lave din nye hjemmeside

Har du brug for en hjemmeside til din virksomhed eller blot opdatere den, du allerede har. Vi tager os af alt det tekniske for en super god pris. Vi har stor erfaring med brugeroplevelser og mener at enkelt, men en super designet hjemmeside, med fokus på din identitet, er den bedste løsning. Hvis du har brug for en webshop, produkt hjemmeside eller blot en statisk side, der fungerer som dit visitkort så vi er klar, med ekspertise til at hjælpe jer. Alle vores kunder er unikke og det er også sådan vi udarbejder vores hjemmesider med fokus på brugeroplevelserne så hjemmesiden når til så mange mennesker som muligt.

Lad os håndtere din hjemmeside og alle de udfordringer der følger med. Vi står for alt design til en fuldt funktionel hjemmeside, som du vil have 100% kontrol over når den bliver over leveret. Hvis det er nødvendigt kan vi lære dig at styre din nye hjemmeside så du nemt kan foretage opdateringer og ændringer. Vi foretrækker at arbejde i WordPress, hvilket gør det lettere for dig at vedligeholde hjemmesiden i fremtiden.

Hvorfor vælge Virtual DNA

Vi er konkurrencedygtige på pris (man kan være fræk og sige at vi faktisk er blandt de billigste på marked) – Hvorfor? Vi er stadig en ung samt ydmyg virksomhed, der har brug for at bygge en liste af gode referencekunder.

Du bør vælge os fordi:

 • Vi leverer kvalitet
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Du vil have 100% ejerskab af hjemmesiden, efter at vi overdraget det til jer.

 

Phoenixhome.dk

Phoenixhome.dk

 Your webpage is your brands identity, what your customers will use to evaluate you on. Therefore, we prioritize the functionality, great user experience and not at least the design and visual impression the site signals. All the demands I have set, Virtual DNA have delivered.

 CARINA RINGGAARD CEO

 

SouthCentral.is

SouthCentral.is is an Icelandic apartment and camping place 80 km outside of Reykjavik. They needed a user-friendly homepage that was easy to update for them, and easy to navigate for the visitor. We updated the site (design the layout) and we are working on their SEO optimisation in partnership with them.

See their new website here.

 

Icelandeuropetravel.com

Iceland Europe Travel is a destination management services in Iceland and North Europe, a one-stop shop for travel professionals, corporate planners and anyone else looking for a perfectly planned and organised tour and program.

We made this web page just a little while ago – quite a bit of work but FUN

See their new website here.

 

Phoenixhome.dk

Signa.no

Signa.no is a web page we made for a company in Norway, that specialises in all kinds of labelling. This is a site we are currently working on, editing their design and optimising their site for Google. The site will be scalable for mobiles and tablets and more user-friendly than before.

Visit their site here.

 

Miljoenergiboring.no

This company is one of the smaller company’s we have worked for. Based in Norway they focus on keeping the Norwegian people warm in cheaper and more nature-friendly way

See their new website here.

 

Riksbygg.no

This is another fine example of a simple yet effective site. Riksbygg is a construction firm based In Norway around the Oslo area.

See their new website here.

 

Hvad er Responsive design?

Kort sagt, responsive design gør det muligt for hjemmesidenat omformatere indholdet alt efter hvilken enhed det bliver vist på. Selvfølgelig er der forskel på hvordan din hjemmeside opføre sig på en 27 tommer skærm eller på en mobiltelefon. Responsive design tager disse forskellige formater i betragtning, og sørger for, at brugeroplevelsen altid er optimiseret.

Er du Responsive? 

Hvorfor eller hvordan bruger dine kunder din hjemmeside? Eller bedre endnu, hvorhenne og hvornår? Hvis du tænker over det – Er dine kunder mon altid der hjemme og sidder solidt plante i kontorstolen foran en computerskærm, når de bruger din hjemmeside? Hvis svaret er NEJ, så er du nødt til at tage et kig på, hvordan din hjemmeside agere på forskellige enheder.

Det at sende en klient væk fra et webside pga. dårlig responsive design er at give kunden en dårlig oplevelse. Hvis din kunde ikke kan navigere på sitet på f.eks. telefonen er det tæt på at være spildte penge på opbygning af nye fin hjemmeside.

Det er derfor RESPONSIVE DESIGN er vigtig for dit nye site.

 

Hvorfor er dette vigtigt for min lille virksomhed?

 • Indholdet på din hjemmeside er skabt én gang, men leveres til alle enheder-
 • Brugeroplevelsen er den samme på alle enheder – men det betyder stadig at hjemmesidens design er det samme
 • Folk bruger i stigende grad deres mobilenheder til at shoppe, finde information eller blot til underholdning
 • Responsive design kan sikre, at disse aktiviteter fungere 100% på alle formater, hvad enten det er på mobiltelefoner, tablets eller computerskærmen.
 • Med over halvdelen af den europæiske befolkning der nu eje en smartphone, skal indholdet være optimeret til denne kanal.
 • Marketing muligheder kan forbedres med supplerende tjenester alle leveret med det samme på tværs af alle kunders berøringspunkter

 

 

Brugeroplevelse.

For at forenkle det, handler det kort sagt om at prioritere din webside.

Kunsten er at stille de rigtige spørgsmål:

 • Hvem besøger dig?
 • Hvorfor besøger de dig?
 • Hvad foretager de sig når de lander på netop din hjemmeside?

Bruger oplevelsen er først og fremmest om at opfylde kundernes behov, først herefter kan vi tænke dig og din virksomheds behov.

F.eks : Sørg for, at folk kan finde det de søger, før du begynder at bombardere dem med tilbud om ting, du tror, de måske ønsker.

Selvfølgelig er det mere kompliceret end det, og kan selvfølgelig variere fra sag til sag, men kort sagt: Brugeroplevelsen er vigtig og bør altid prioriteres højt.

VIDEO

Video indhold er blevet denne genrations Tv reklamer. Tv reklamer var uden tvivl den mes effektive måde at nå ud til folket på. Dette faktum har ændret sig til at online video reklamer gennem de sociale medier er vejen at gå. Mange virksomheder er gået over til online video reklamer baseret på en målrettet strategi for at nå så mange kunder som muligt.

 

 

BILLEDER

Ifølge Nilsen Norman Group, ”Brugeren er meget opmærksomme på billeder og andre illustrationer der indeholder relevant information, men de lægger ikke mærke til “fluffy” billeder der bliver brugt til at ”jazz-up” hjemmesiden.

Dette betyder at billeder der er på hjemmesiden skal være relateret direkte til dig eller til hjemmesiden. – så hvis du skal købe billeder skal du vælge varsomt.

 

PRINT

Alt materiale er en del af den samme organisme. – alf hvad du får lavet på print skal hænge sammen med din hjemmeside. Vi har stor erfaring med at designe printede medier, uanset om det er visitkort, en brochure eller en kæmpe banner, så kan vi klare det!

ANIMATION

Ved at bruge animationer, kan du forklare meget komplekse ting super nemt. Hvis du skal bruge en video på mange sprog, gøres det nemt med en video og flere lydspor. Ej at forglemme, så gør det dit produkt nemt og sjovt for folk at bruge. Alle kan relatere til humor.

 

Kontakt os!

Virtual DNA

Tlf + 45 29 91 77 82

gk@virtualdna.dk

5 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This